Behandelingen

Intake

Een kennismaking met u waarbij wij uw mondgezondheid, klachten en/of wensen en algehele gezondheid in kaart brengen.

Bekijk deze behandeling

Controle

Een controle van de gehele mond, zowel de tanden en kiezen als de weke delen.

Bekijk deze behandeling

Preventie

Tijdens een preventie-afspraak wordt uitgebreid aandacht besteed aan de mondhygiëne. De preventie-assistente kan je helpen jouw mond gezond te houden door je voor te lichten over mondzorg en gebitsverzorging.

Bekijk deze behandeling

Mondhygiënist en tandvleesbehandelingen

Tijdens een afspraak wordt uw tandvleesconditie in kaart gebracht. Aan de hand daarvan wordt een passende behandelrichting bepaald en met u besproken. Vervolgens wordt het tandsteen verwijderd, de tanden en kiezen worden gepolijst en er wordt uitgebreid uitleg gegeven.

Bekijk deze behandeling

Wortelkanaalbehandeling

Tijdens een wortelkanaalbehandeling wordt een ontstoken zenuw in een tand of kies verwijderd en het wortelkanaal schoongemaakt en opgevuld, om ervoor te zorgen dat u uw tand of kies kunt behouden op een gezonde manier.

Bekijk deze behandeling

Facings

Facings kunnen uw gebit verfraaien. Wilt u mooie witte tanden? Een afgebroken tand laten repareren? Of wenst u het spleetje tussen uw voortanden te sluiten? Dan kunnen facings voor u een oplossing zijn.

Bekijk deze behandeling

Prothetiek

Een behandeling met betrekking tot prothetiek houdt in dat wij een uitneembare voorziening voor u realiseren om lege plekken in het gebit, daar waar tanden en kiezen missen, op te vullen. Dit kan middels een partieel plaatje, een frameprothese of volledige prothese. Hiermee kunt u meer kauwcomfort verkrijgen.

Bekijk deze behandeling

Esthetiek

Esthetische tandheelkunde Een stralende, gezonde lach is voor iedereen weggelegd. Esthetische tandheelkunde, ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd, draagt daar een steentje aan bij. Zo kunt u met een voldaan gevoel voluit lachen.

Bekijk deze behandeling

Tanden bleken

Mooie witte tanden en een stralende lach, dat wil iedereen. Helaas heeft niet iedereen van nature zulke witte tanden. Met een bleekbehandeling kunnen tanden witter worden gemaakt.

Bekijk deze behandeling

Affiniteit met het behandelen van kinderen

Gaatjes in het melkgebit voorkomen? Kom dan gerust met uw kinderen langs bij onze speciale mondzorgverleners. Zo zijn ze van jongs af aan gewend aan het tandartsbezoek en zullen ze zich helemaal op hun gemak voelen.

Bekijk deze behandeling

Kronen en Bruggen

Moet een groot deel van uw kies of uw gehele kies worden vervangen? Dan krijgt u te maken met de termen onlays, inlays, kronen en bruggen. Wij leggen u graag uit wat het verschil is tussen deze oplossingen en wanneer u welke behandeling kunt verwachten.

Bekijk deze behandeling

Slijtagebehandeling

Steeds meer mensen krijgen te maken met gebitsslijtage. Uw klachten verhelpen wij met een slijtagebehandeling. Een uitgebreide en pijnloze behandeling die ook zeer duurzaam is.

Bekijk deze behandeling

Implantologie

Wanneer er tanden of kiezen ontbreken, biedt implantologie de uitkomst. Door middel van implantaten kunnen wij een vastzittende oplossing creëren. We brengen u graag op de hoogte van de verschillende soorten implantaten en behandelingen.

Bekijk deze behandeling

Onzichtbare beugel

Rechte tanden met een onzichtbare beugel. Wilt u graag rechte tanden maar geen slotjesbeugel?

Bekijk deze behandeling
KNMT KRT Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) NVM-mondhygiënisten