Informatie

Uw factuur & Infomedics

Voor de financiële administratie werken wij samen met Infomedics. Het sturen van de facturen en het verwerken van de betalingen wordt dus door hen geregeld. Infomedics is gespecialiseerd in dergelijke werkzaamheden. Zij werken veel samen met zorgaanbieders, zoals tandartsen en huisartsen.

Wat betekent dit voor u?

De factuur van de verrichting ontvangt u van Infomedics. Als u een aanvullende verzekering voor de tandarts heeft, ontvangt u alleen een factuur voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Heeft u vragen over uw factuur?

Als u vragen heeft over de factuur kunt u hier bekijken of u vraag beantwoord kan worden. Als u nog steeds vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met Infomedics via het telefoonnummer 036-2031900.


Tarieven

Op de factuur, die u van Infomedics ontvangt, staan de verrichtingen die zijn uitgevoerd door de behandelaar, vermeld middels een code. De tarieven voor de codes worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid.

Bekijk hier de tarieven die gelden per 1 januari 2024.

Bij verrichtingen, zoals het vervaardigen van een kroon of een plaatje, worden ook materiaal- en techniekkosten in rekening gebracht. Deze kosten worden bepaald door het tandtechnisch laboratorium en zijn dus niet vastgesteld door de NZa. Vanzelfsprekend worden deze kosten wel voorafgaand aan de behandeling met u besproken door de behandelaar.


Klachtenregeling

Wij zetten ons iedere dag volledig in en doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en naar alle tevredenheid te kunnen helpen. Ondanks dit gegeven kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Bij klachten kunt u contact opnemen met ons. Wij zoeken met u naar een passende oplossing.

Als u onafhankelijk advies wil, dan kunt u contact opnemen met de ‘Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde (KNMT)’.

KNMT KRT Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) NVM-mondhygiënisten